+47 400 29 791 post@gunnareide.net

Båtutleie

Gunnars Fiskelykke har to båter til utleie, Lykken 1 og Lykken 2. Lykken 1 er en Sting 600 PRO med 75 hk. Lykken 2 er en Sting 535 PRO med 50 hk. Det er plass til fem fiskere og en båtfører i begge båtene.

Hos oss er vi opptatt av trygghet for våre kunder, og derfor stilles det krav til båtførerbevis ved utleie. Det vil bli gitt opplæring i bruk av båtene samt en brief på farvannet før dere får dra ut. I tillegg er det alltid værforbehold. Det følger med egen kriseplan, førstehjelpsutstyr, brannslukking og dregg i hver båt.

Båtene er forsikret for utleie, og Gunnars Fiskelykke har ansvarsforsikring for kundene både i båt og ved strandhugg. Ansvarsforsikringene dekker kunden hvis Gunnars Fiskelykke er ansvarlig for ulykken. Båtforsikringen dekker oppgjør for Gunnars Fiskelykke hvis kunden forvolder skade på båten. Vi anbefaler alle våre kunder å ha standard reiseforsikring da det gir ekstra trygghet.

Priser båtutleie

1200 NOK pr dag.

(Ved tilbakelevering av båt skal leietager ha fylt opp drivstoff og ha vasket båten)

For leie over tre dager er prisen 1200 for dag en, deretter 1000 per dag. Det er også mulig å leie med flyte/varmekjeledresser, kniver, havfiskestenger, juksahjul, og annet utstyr hvis det er ønskelig.