+47 400 29 791 post@gunnareide.net

Guidet fisketur

Har du lyst til å oppleve ekte fiskeglede, men føler du er litt på ukjent farvann? Da er guidet fisketur den perfekte opplevelsen for deg. Gunnar kjenner de beste havområdene hvor du er garantert å få napp og han lærer deg alt du trenger å vite om fiske.

Vi låner ut støvler og kjeledress med god kvalitet, men det anbefales at du møter opp i gode klær, spesielt om vinteren. Det vil si – ha på varme sokker og lester, ullundertøy, varm genser og bukse. Du bør også ha på deg lue, votter og skjerf. Gunnar har kjeledresser i alle størrelser. Barn under 8 år bør ha på egne uteklær om vinteren da vi ikke har egne barnestørrelser.

Usikker på om ditt barn passer kjeledressene? Ta kontakt med oss.

Pris for guidet fisketur er fra 4000 NOK (Pris påvirkes i tillegg av tid, antall, utstyr og forbruk av drivstoff).

 

Tilberedning av fisken

Ingenting smaker så godt som fersk, selvfanget fisk til lunsj. På guidet fisketur ønsker Gunnar dere velkommen til Barøy fyr, hvor dere lærer å filetere fangsten. På fyrets kjøkken lager dere lunsj i nordnorsk stil. Pris for strandhugg på Barøy er etter avtale. Ta kontakt med oss, så legger vi turen innom kjøkkenet på Barøy for dere!  

De vanligste fiskene kundene våre får på kroken er torsk og sei. Gunnars Fiskelykke har aldri hatt kunder som har dratt tomhendte fra havet. Noen dager må man smøre seg med litt tålmodighet, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! Kanskje biter kveiten på?